DONEER JE OOK?

 

Het festival ging helaas niet door maar dat betekent niet dat we bij de pakken neerzitten. De tweede dag van de lockdown zijn we een live stream begonnen zodat wij onze positieve vibe aan je kunnen door  geven. We gaan ook door met streamen na de lockdown want het is een onderdeel van het Uhm'pire' geworden! Aangezien we geen feesten kunnen organiseren zien we onze inkomsten slinken en daarom vragen we of je ons wilt doneren. Kies zelf wat je vindt dat we waard zijn. Druk op de DONATE button en je wordt naar de website van Paypal geleidt. Doneer je liever via andere kanalen? Stuur ons dan een email zodat we je persoonlijk kunnen terug mailen. Onze dank is groot ! X

HUIS REGELS en REIS INFO

Wat WEL en wat NIET mee te nemen?

 

WEL:

* je mag filmen en foto's maken met een camera of go-pro maar professionele apparatuur staan we niet toe.

 

NIET:

* het meenemen van eigen drinken en eten is niet toegestaan op het festivalterrein. Er zijn food trucks aanwezig om de trek te stillen en genoeg barren om drankjes te nuttigen. Festivalgangers kunnen consumpties met muntjes betalen. De muntjes kunnen op het festivalterrein bij de kassa worden gekocht. Na afloop kunnen overgebleven muntjes worden ingeleverd.

Je mag geen vuurwerk of scherpe/gevaarlijke voorwerpen meenemen

Drugs is verboden op het festival terrein. We doen aangifte bij de politie als drugs op het terrein wordt gevonden.

 

Leeftijd:

Alle leeftijden zelf welkom, jong en oud. We hanteren een NIX18 beleid en legitimatie is verreist.

Families zijn verantwoordelijk voor hun kinderen en kinderen zijn welkom tot 18:30 uur. 

Kinderen tot 14 jaar hebben vrije entree maar dienen onder begeleiding van hun ouders te zijn.

 

Gedrag:

We creëren een fijne vriendelijke, open en tolerante sfeer. Als bepaald gedrag door andere festivalgangers als onprettig, bedreigend of intimiderend wordt ervaren volgt er eerst een waarschuwing, en bij herhaling volgt verwijdering van het festivalterrein.

 

Consumpties:

Festivalgangers kunnen consumpties met muntjes betalen. De muntjes kunnen op het festivalterrein bij de kassa worden gekocht.

Het meenemen van eigen drinken en eten is niet toegestaan op het festivalterrein. Er zijn food trucks aanwezig om de trek te stillen en genoeg barren om drankjes te nuttigen. Gekochte muntjes kunnen na afloop van het festival worden ingeleverd.

 

Verantwoordelijkheid:

De organisatie en vrijwilligers/betrokken partijen zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel en/of schade aan persoonlijke eigendommen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen. Het Uhm Festival is niet verantwoordelijk bij diefstal, vermissing of beschadigingen van uw persoonlijke eigendommen. Eigendommen van het Uhm Festival en deelnemers zoals de food trucks en marktjes mogen niet zonder toestemming worden verplaatst en mogen niet worden beschadigd of meegenomen buiten het evenemententerrein. Wie beschadigingen aan deze eigendommen veroorzaakt, draait op voor de kosten van reparatie of vernieuwing.

 

Calamiteiten

Bij calamiteiten dient u ten allen tijde de instructies van het personeel op te volgen. 

 

Opnames

Tijdens het festival worden er opnames gemaakt ter promotie maar ook om calamiteiten te registreren. Met het betreden van het festivalterrein stemt de festivalganger toe in het maken van deze opnames.

 

Klachten

Klachten met betrekking tot de organisatie, deelnemende partners of artiesten kunt u uiterlijk een week na afloop van het evenement melden aan de organisatie via het email adres:

info@uhmpire.com t.a.v. Liesbet van Geert

REIS INFORMATIE 

Coordinaten GPS Uhm Festival: 52°59'58.6"N 6°34'22.2"E

Trein Halte CS Assen.

Assen - Groningen (laatste treinen)

23:23 / 00:02/ 00:25/ 01:02/ 01:40

Assen - Zwolle

23:48 stoptrein