top of page
Zoeken
  • UHM...mer

De 2e editie van Uhm... op 6 juli 2019.

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2019

Met een nieuwe locatie aan de Havenkade in Assen.


Na een ontzettend gezellige eerste editie hoort er een vervolg te komen! Op zaterdag 6 juli kun je gaan genieten van techno klanken op de binnenplaats van de Ondernemersfabriek aan de Havenkade in Assen. Om 15:00 uur gaat het hek open en vindt je Spaanse tapas en drinken, kun je een beetje shoppen en je op een van de vele zitplekken laten neerploffen terwijl je luistert naar melodic techno! Assen hoort net zoals elke hoofdstad een techno festival te hebben waarbij iedereen welkom is. Deze open en tolerante houding vinden we erg belangrijk en we stralen dit uit in de aankleding en gastvrijheid van het festival. We weten dat elk nieuw concept tijd nodig heeft om bekend te worden en een community op te bouwen. Maar we voelen dat het gaande is in Assen en dat we er samen een jaarlijks evenement van kunnen maken waar we trots op zijn en ons betrokken voelen. We werken met ongeveer 30 vrijwilligers aan dit festival en zonder hun hulp is het niet mogelijk. Wil je ook meehelpen, dan kun je altijd een berichtje achter laten.


Jong en oud zijn welkom en dat maakt dit festival uniek in Nederland. Techno wordt te snel gelinkt aan hyperactieve zwetende jongeren terwijl deze muziek een hele brede doelgroep heeft. Dat willen we benadrukken. En omdat we niemand buiten willen sluiten zijn ook gezinnen welkom. Van 15:00 tot 19:00 uur wordt er een speciale speelplaats gecreëerd waar kinderen hun gang kunnen gaan. Na 19:00 uur is het festival echter voor de techno liefhebber gereserveerd. Op dit moment werken we aan de line-up die zal bestaan uit lokale helden en internationale Dj's.

Dj en Uhm...mer Nathan Ohm is er ook dit jaar weer bij en zorgt voor een verrassende live set in samenwerking met verschillende artiesten uit het Assense muziek circuit! Wordt vervolgt. X28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page